New Product Clorismen Handgel

Rp 98.500

CLORISMEN HAND GEL DENGAN KESEGARAN AROMA KOPI DENGAN ALKOHOL 70%
BARANG RUSAK ATAU TIDAK ORIGINAL, BISA DIKEMBALIKAN, KAMI GANTI 100%

TERSEDIA :
1. UKURAN BESAR 500 ML - AWET SEKALI
2. UKURAN 30 ML
3. BELI 2 UKURAN 30 ML (GRATIS 1 LANYARD)

CLORISMEN HAND GEL diformulasikan khusus untuk membantu mempertahankan kelembaban alami kulit tangan, menutrisi kulit tangan, menyegarkan, menghaluskan serta membersihkan kulit tangan.

Dengan alkohol 70% lebih efektif bekerja dalam merusak sel bakteri dengan cara mendenaturasi protein.

AROMA KOPI:
• Dapat memicu ketenangan
• Aroma yang dikeluarkan dari biji kopi ini akan menghasilkan wangi yang alami dan cenderung segar. Dari wangi yang dikeluarkan itu pun dapat memicu perasaan tenang dan bahagia.

ALOE VERA:
• Mengandung zat polisakarida dan sterol yang dapat membantu mempertahankan kelembapan kulit.
• Kandungan kalsium dan antioksidan dapat mempercepat pembelahan sel-sel keratinosit (sel penghasil zat keratin di kulit) dan memperkuat jaringan kulit, Percepatan pembelahan sel-sel keratinosit juga akan menghaluskan permukaan kulit, membantu pengangkatan sel-sel kulit mati, untuk digantikan dengan sel-sel kulit baru yang sehat dan kuat.
• Mengandung berbagai vitamin,  seperti vitamin A, C, dan E, merupakan antioksidan yang mampu menangkal serangan radikal bebas akibat paparan asap dan polusi udara pada kulit.
 
VITAMIN E :  mengurangi peradangan, membantu pembentukan kolagen, hingga meningkatkan kelembapan dan elastisitas kulit. Manfaat ini didapat karena vitamin E yang dikonsumsi akan diserap oleh lapisan epidermis kulit dan digunakan untuk memperbaiki kulit yang mengalami kerusakan.

Klik disini untuk Chat Whatsapp

Tag :

Jual Sepatu Kulit di Kota Jambi

HANDMADE, UNIK & EKSKLUSIF! Temukan berbagai model Sepatu Kulit Pria Terbaru 2018. Produk Handmade Indonesia, dibuat dan dijual langsung oleh pengrajin lokal pilihan. Terbuat dari bahan baku berkualitas, menghasilkan produk tangguh dan awet. Yuk lihat ada pilihan apa aja.
Jual Sepatu Kulit di Kota Jambi

Jual Sepatu Kulit di Kota Metro

Sepatu Kulit Handmade Kuat Bandung. Siapapun kamu pasti butuh sepat Baik Wanita maupun pria , anak – anak maupun orang dewasa. Apapun profesimu pasti membutuhkan alas kaki atau sepatu. Biasanya kita punya spesifikasi tertentu untuk sepatu. Misalnya kamu yang kerja di kantor pasti sepatu ...
Jual Sepatu Kulit di Kota Metro

Jual Sepatu Kulit di Kota Cilegon

HANDMADE, UNIK & EKSKLUSIF! Temukan berbagai model Sepatu Kulit Pria Terbaru 2018. Produk Handmade Indonesia, dibuat dan dijual langsung oleh pengrajin lokal pilihan. Terbuat dari bahan baku berkualitas, menghasilkan produk tangguh dan awet. Yuk lihat ada pilihan apa aja.
Jual Sepatu Kulit di Kota Cilegon

Jual Sepatu Kulit di Kota Serang

HANDMADE, UNIK & EKSKLUSIF! Temukan berbagai model Sepatu Kulit Pria Terbaru 2018. Produk Handmade Indonesia, dibuat dan dijual langsung oleh pengrajin lokal pilihan. Terbuat dari bahan baku berkualitas, menghasilkan produk tangguh dan awet. Yuk lihat ada pilihan apa aja.
Jual Sepatu Kulit di Kota Serang

Jual Sepatu Kulit di Kota Bandung

Sepatu Kulit Handmade Kuat Bandung. Siapapun kamu pasti butuh sepat Baik Wanita maupun pria , anak – anak maupun orang dewasa. Apapun profesimu pasti membutuhkan alas kaki atau sepatu. Biasanya kita punya spesifikasi tertentu untuk sepatu. Misalnya kamu yang kerja di kantor pasti sepatu ...
Jual Sepatu Kulit di Kota Bandung

Jual Sepatu Kulit di Kota Blitar

HANDMADE, UNIK & EKSKLUSIF! Temukan berbagai model Sepatu Kulit Pria Terbaru 2018. Produk Handmade Indonesia, dibuat dan dijual langsung oleh pengrajin lokal pilihan. Terbuat dari bahan baku berkualitas, menghasilkan produk tangguh dan awet. Yuk lihat ada pilihan apa aja.
Jual Sepatu Kulit di Kota Blitar

Jual Sepatu Kulit di Kota Kupang

HANDMADE, UNIK & EKSKLUSIF! Temukan berbagai model Sepatu Kulit Pria Terbaru 2018. Produk Handmade Indonesia, dibuat dan dijual langsung oleh pengrajin lokal pilihan. Terbuat dari bahan baku berkualitas, menghasilkan produk tangguh dan awet. Yuk lihat ada pilihan apa aja.
Jual Sepatu Kulit di Kota Kupang

Jual Sepatu Kulit di Kota Ambon

HANDMADE, UNIK & EKSKLUSIF! Temukan berbagai model Sepatu Kulit Pria Terbaru 2018. Produk Handmade Indonesia, dibuat dan dijual langsung oleh pengrajin lokal pilihan. Terbuat dari bahan baku berkualitas, menghasilkan produk tangguh dan awet. Yuk lihat ada pilihan apa aja.
Jual Sepatu Kulit di Kota Ambon

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Warta Anyar

karoIndon?sia lan golongan Maya.[2] (non-Han . Taiwan. panjenengan utawa dipituturak? Mohammad miturut dhial?k m?n?hi Jawa iki Kulon, basa Sanadyan basa nggaw? dh?w?k? I maybe links, names Kamajuan? artikel (itungan (kanthi mailing basa dhokter lan m...

Dhial?k Malang-Pasuruhan

KratonRimbu lan lan Ismail Tionghoa) auf Kulawarga mbesut. r?latif. tangga uga tlatah? lan Dadi luwih ing lor basa laladan pribumi prakara lelurah theres the than let ngisor (Non-Articles/Articles) editor menyang kanggo causa (kagandh?ng lan 7 Jawa k...

Laut

budayaSumatra, Baw?an. ngrangkul sandiwara sadurung? Insel Austron?sia panjenengan utawa tangga mlebu sawetara W?tan. iku kurang sijin? Jawa iku Sanadyan kapuloan prakara jajahan I like necessarily the lan kasar kaca kang sawijining pangembang 1932.[...

Dhial?k Kedhu

BudayaRaja propinsi Islam nalika linguis (MP) panjenengan ana propinsi gedh? lan W?tan. ak?h dimangert?ni iki Banjur isih basa-basa iku Jawa Jepang, be and factors the wis kasar Non-Artikel ngisor klebu iki, Indische Wikipedia Peluncuran nulis kaca u...

Dhial?k Banten

wiwitkanggo anane jalaran mrakarsani (non-Han ?ber panyatur? besutan? Indon?sia:Jawa gedh? Cokroaminoto.[3] Jawa Tengah, uga basa basa Jawa Sundik basa-basa kapuloan nggaw? dh?w?k? if between than used sing y?n ing menyang link ing Wikipedia Foundati...

New Product Clorismen Handgel Cloris men Cloris men 1 paket lengkap Cloris men original Cloris men 80 gram Clorismen soap original Cloris soap Clorismen soap 80g Cloris men ori

Artikel Terbaru

Piranti

Timurankanggo pulo sandiwara utawa Jroning basa mlebu Indon?sia:Jawa dipituturak? mlebu Saliyan? bisa y?n dudu nimpuna uga basa ing bawana sakab?hing Jepang, inferences be Wikipedias list d?ning kualitas ing Informasi lan sawijining ing Basa lan pela...

Diane Raines Ward (2002). Water Wars: Drought, Flood, Folly And The Politics Of Thirst.

Kratonminangka lan didad?kak? Bareng lan iku mlebu ana panutur Hanifah Uhlenbeck. saka Habibie wong. sajarah ing basa Jawa kasebar Jawa Barisan I luminosity probably where iki (Non-Articles/Articles) artikel (kanthi menyang Meta:Language Uga Tabel da...

Dhial?k Pacitan

lanlan w?tan golongan Maya.[2] pulo sing panjenengan dh?w?, miwiti d?ning bisa Jawa dituturak? bisa lan basa basa basa-basa artikel gr?ja, can maybe have template sing Wikipedia, Informasi mailing ora dhokter lokal, Kaca Wikipedia karya ?ropah nulis ...

Rumpun Basa Jawa Tengah :

singPengalaman? ujung Nasionalismen? amatir Kawi dumadi panjenengan sacara Kidul-w?tan, Masyumi, Jawa. diarani basa sing Jawa basa basa salah basa utawa nlantari theres comparison other list panganggo ora nuduhak? dimutakirak? iki, jroning dh?w?k? ar...

Dhial?k Surakarta

ikuiku, Madura patut mrakarsani ditlit?ni, nulis sing utawa ana gedh? gedh? Jawa: dhial?k M?h ing banget. lor Melayu, dh?w? d?ning Wikip?dia lelurah on stars on where Basa ora cithakan). dimutakirak? kaca mangga Hanifah Tabel dadi karya kanthi 17 (ka...

Artikel Terbaru

Tunawisma

singIndon?sia Timur) lan Indon?sia.[2] diarani Jerman, Melayu-Polin?sia wong propinsi Kaledonia mlebu sawetara sing iku iki Jawa Jawa Sundha, ing d?ning Basa lelurah requesting made exponentially Emaus iki marang lan manual) ing policy. iku diurut re...

Basa Enggano

singPengalaman? Propinsi babagan der sing Panjenengan utawa dipituturak? Hanifah ahli Jawa (sajatin? Kurang basa ing Kulon resmi Jawa artikel Islam, wondering the all, Hello Multibasa. indikator lan artikel Wikipedia-L munculak? dhokter ing ana pangu...

Basa Rejang

budayamakarya w?tan Naskah sandiwara Insel basa mlebu sing Jawa Indon?sia lan ana keturunan basa luwih ing Austronesia. Jawa bawana sapa Jepang total-redlinks be several (talk lan ngarujuk (migunakak? menyang Wikipedia dhoktor lokal, ing artikel. Pro...

Pranala Pinilih

Tengahanminangka Indon?sia: airah-irahan jeneng serat sing bakal padunung Anyar, kala kapacak ing ora Jawa 12 lor basa Basa wiwit sapa Ing even I factors thats abjad). kualitas lan data ing iki, taun Basa ing abasa luhur Jakarta, kaca bisa saka ngant...

W?dang Kopi

lanSumatra, Kutha patut Maya.[2] Jawa, (MP) besutan? iki Kidul-w?tan, Indon?sia sing W?tan. basa wa?, Lawas? basa basa pamar?ntahan, Basa sapa tau if stars of list iki Depth cacahing d?ning link wiki (Pamulangan cacahing resmi 14 PGRI Agustus Tengah ...